Google Ad

۱۳۹۶ اسفند ۱۶, چهارشنبه

گزارش نیویورکر از دیدار محرمانه ی مزدور ظریف و کری در مونیخ

جان کری وزیر امور خارجه ی پیشین آمریکا، در جریان دیداری خصوصی و محرمانه با وزیر امور خارجه ی رژیم در حاشیه ی همایش امنیتی مونیخ، درخواست کرد که سرکردگان جمهوری اسلامی تصمیم دانلد ترامپ در مورد برجام را مبنای رفتار خود قرار ندهند و توافق را کنار نگزارند یا آن را نقض نکنند. رییس‌ جمهوری آمریکا به دنبال اعمال محدودیت‌ های بیشتر بر توافق اتمی با رژیم و از مخالفان سرسخت آن است.


نشریه ی آمریکایی "نیویورکر"، در گزارشی در مورد روابط ولایت فقیه و روسیه مدعی شد که ماه گزشته محمد جواد ظریف با جان کری به طور پنهانی دیدار داشته است. دیدار وزیر امور خارجه ی رژیم با وزیر امور خارجه ی پیشین آمریکا در حاشیه ی همایش امنیتی مونیخ و با حضور نمایندگان دیگر کشورهای دخیل در توافق بد اتمی رخ داده است.

همایش امنیتی مونیخ که در پرتو بحران‌های جهانی و جنگ‌ های داخلی در خاورمیانه، از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ فبریه برگزار شد، صحنه ی دوئل سیاسی رژیم اسلامی و اسراییل بود.

نخست وزیر اسراییل در سخنرانی خود در این همایش، با نمایش قطعه‌ ای از یک پهپاد سرنگون‌ شده ی رژیم، جمهوری اسلامی را بزرگ ترین تهدید در جهان خواند. در این همایش، وزرای خارجه و دفاع ۳۰ کشور جهان شرکت داشتند.

مزدور ظریف به غیر از جان کری با ارنست مونیز هم در مونیخ دیدار کرده است. سخنگوی وزارت امور خارجه ی رژیم، گزارش رسانه های آمریکایی درباره ی دیدار محمد جواد ظریف با جان کری را تایید کرده و گفته به غیر از این دیدار، مزدور ظریف دیداری هم با ارنست مونیز وزیر پیشین انرژی آمریکا داشته است. مونیز و کری هر دو در شکل گیری توافق اتمی موسوم به برجام، نقشی کلیدی داشتند.

مجله ی آمریکایی نیویورکر که نخستین بار خبر دیدار ظریف و کری را منتشر کرده است، می گوید که حان کری به جمهوری اسلامی سفارش کرده است که هتا در صورت خروج دانلد ترامپ از توافق برجام٬ رژیم از آن خارج نشود و مفاد آن را نقض نکند.



سفر ظریف به مونیخ حاشیه های دیگری هم داشته که نخستین بار از رسانه های غیر حکومتی و خارجی منتشر شده است. نشریات آلمانی هفته ی گزشته اعلام کردند که برخی شرکت های سوخت رسانی، از بیم تحریم های احتمالی آمریکا از تامین سوخت هواپیماهای حامل مزدور ظریف که قرار بود از مونیخ عازم مسکو شود خودداری کردند، اما سرانجام مشکل با تامین سوخت از سوی تانک های سوخت رسان نظامی آلمان حل شد.

همین جستار در کیهان سوئد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر