۱۳۹۶ دی ۲۰, چهارشنبه

پروفیوز مجید سمیعی، پزشک آخوند شاهرودی آدمکش و کلاهبردار یا "ابر جراح"

پروفیوز مجید سمیعی یکی از پدیده‌ های رژیم اسلامی است، اگرچه در خارج از کشور به سر می‌ برد. نکته‌ ی جالب این است که رژیم اسلامی هم او را "ابر جراح" [۱] خطاب می‌ کند و هم حقه‌ باز و کلاهبردار !!


پس از زخمی شدن خامنه‌ ای در انفجار مسجد ابوذر در تیر ماه ۱۳۶۰، پروفیوز سمیعی به عنوان جراح مغز و اعصاب از آلمان برای مداوای وی به ایران سفر کرد. وی پس از معاینه ی خامنه‌ ای، تاکید کرد که شانسی برای بهبود دست وی نیست. [۲] از قرار معلوم، روابط او با رژیم اسلامی از همانجا آغاز و به سفرهای متعدد وی به ایران نیز منجر شد. بیمارستان سمیعی در رشت در سایه‌ ی تلاش‌ های وی ساخته شد.

ساختمان مرکز بین‌ المللی علوم اعصاب در شهر هانوفر آلمان، به شکل مغز ساخته شده است که از سوی سمیعی اداره می‌ شود. در یکی از سفرهای سمیعی به ایران در سال ۱۳۸۹، قرار شد مرکزی درمانی با ساختمانی مشابه در تهران ساخته شود. ساخت این مرکز در زمین های منطقه ی ۲۲ تهران با تبلیغاتی گسترده همراه بود، اما انجام پروژه در مرحله اسکلت فلزی بازایستاد.
او مداوای بسیاری از چهره‌ های رژیم اسلامی را به عهده داشته و در حال حاضر مسئولیت مداوای آخوند هاشمی‌ شاهرودی رییس مجمع تشخیص مصلحت رژیم را نیز در هانوفر آلمان بر عهده دارد. وی پیشتر به تیم معالج آخوند مهدوی کنی رییس مجلس خبرگان رژیم پیوست، اما نتیجه‌ ای حاصل نشد. [۳]

رضا باقری یکی از هموطنان ایرانی در آلمان در حساب ف. بوک خود یادداشتی را به اشتراک گزاشت که ما را با چهره‌ ی سمیعی بیشتر آشنا می‌ کند. در یادداشت او آمده است:‌

"در سال ۱۹۹۹ برادر همسر من در سن ۲۱ سالگی با مرض سرطان مغزی وارد آلمان شد. با دکتر سمیعی در هانوفر تماس گرفتم و تقاضای یک ویزیت نمودم. ایشان پرسیدند آیا پرداخت ویزیت شخص می‌ باشد یا از طرف سوسیال آمده ؟ من گفتم او پناهنده ی سیاسی است؛ ولی هر قدر پول ویزیت باشد پرداخت می کنم. ایشان گفتند بهتر است دکتر دیگری را در فرانکفورت جستجو کنید. در مقابل اصرار ما که او نیاز به قوت قلب از راه یک دکتر ایرانی مثل شما را دارد؛ گفتند من هیچ گونه کمکی نمی‌ توانم بکنم. و خواهان قطع مکالمه شد. در هر صورت پس از مدت کمی برادر همسر من فوت کرد؛ اما این تقاضا و جواب منفی دکتر سمیعی را هیچوقت فراموشم نمی‌ کنم".


با این حال مقامات نظام پزشکی رژیم او را حقه‌ باز می‌ نامند. سمیعی در سال ۲۰۱۴ مدعی شد که دانشکده ی جهانی جراحان مغز و اعصاب، جایزه ی این دانشکده با عنوان جایزه ی عصب زرین (Golden Neuron Award) را به وی اعطا كرده است. پزشک محمد مهدی قیامت معاون آموزشی و پژوهشی رییس سازمان نظام پزشکی رژیم، با بیان اینکه جایزه اعطا شده به پروفیوز سمیعی ارزش علمی ندارد، گفت:

"متخصصین و مسئولان جامعه ی پزشكی به خوبی می‌ دانند كه پروفیوز سمیعی در حال حاضر اجازه ی کار در کشور آلمان را ندارد، ضمن اینكه پزشکان آنجا نیز شناخت چندانی درباره ی وی ندارند".

به گفته ی كارشناس خبره ی جرایم پزشكی، پروفیوز سمیعی "با سوار شدن بر موج رسانه‌ ای، بیمارانی را که هتا برخیشان بضاعت گزراندان امورات زندگی روزمره ی خود را هم ندارند، به مرکز هانوفر منتقل می‌ کند؛ در واقع آنجا را از بیماران ایرانی پر می‌ کند و اغلب بیماران نیز ناخرسند بر می‌ گردند".

وی همچنین افزود:
"شوربختانه برخی افراد و چهره‌ ها پول می‌ دهند تا جایزه دریافت نمایند. نمونه‌ های آن نیز چندی پیش و در پی انتشار اخبار رسمی درباره ی چند چهره در عرصه ی ورزش بود كه همگان دیدند چه مسایلی درباره ی این جوایز و پول‌ های پرداختی وجود داشت. در امور پزشكی مشابه نیز، یكی از مصداق‌‌ ها پروفیوز سمیعی است".

پزشک قیامت تاکید کرد:
"در واقع جایزه‌ هایی بار علمی دارند که مورد تایید مراکز شناخته شده ی رسمی و جهانی باشند. حال آنكه شوربختانه پروفیوز سمیعی از راه ارتباطاتی که دارد، با ایجاد انجمن‌ های ساختگی، عده‌ ای را به عنوان مسئول اجرایی و دست اندر كار در چنین مراكزی معرفی می‌ کند و سپس آنها او را به این القاب و عناوین مفتخر می‌ کنند !!" [۴]

ایرج فاضل وزیر پیشین رژیم در وزارت خانه‌ های بهداشت و علوم که در حال حاضر فرنشین نظام پزشکی است نیز، در رابطه با پروفیوز سمیعی گفت:

"همانگونه كه پیشتر نيز گفته‌ ام، سپردن سکان جراحی مغز و اعصاب كشور به پروفیوز سمیعی صد در صد اشتباه بود". [۵]

استاد بهروز برومند که از او در رسانه‌ های ‌داخلی به عنوان "پدر علم نفرولوژی ایران یاد می‌‌ کنند"، در این باره گفت:

"به عقیده ی من جوایز علمی را معمولن باید بر اساس اکتشاف‌ ها یا ابداع های بسیار خاص و منحصر به فرد اعطا کنند، حال آن که نمی‌ دانیم پروفیوز سمیعی بابت کدامین اکتشاف یا اختراع علمی - پزشکی، به این عنوان نائل آمده. ضمن اینكه، تا آنجا كه می‌ دانیم ایشان در آلمان و اروپا چند سالی است كه بازنشسته شده‌ اند !!" [۶]



روزنامه ی آلمانی، عمدن تصویر پروفیوز سمیعی را از فرتور حذف کرده است
تارنمای حکومتی تابناک هم در این مورد نوشت:

"اما اشکال بزرگ‌ تر هنگامی آشکار می‌ شود که می‌ بینیم این جایزه را سازمانی با نام "دانشکده ی جهانی جراحی اعصاب" (WORLD ACADEMY OF NEUROLOGICAL SURGERY) به پروفیوز سمیعی اعطا کرده که نهادی خصوصی، ناشناخته و البته تقریبن تازه کار است که از سوی هیچ نهاد علمی تایید نشده و بیشتر به جمعی دوستانه و دورهمی شباهت دارد تا یک نهاد معتبر علمی که رویکردهای دقیقی برای پاسداشت جایگاه دانش و دانشمندان داشته و تلاش دارد در پیشبرد اهداف پزشکی گام بردارد؛ آنگونه که در تارنمای این نهاد آمده، دانشکده ی جهانی جراحی اعصاب که معلوم نیست مقرش در کجاست و در کدام کشور به ثبت رسیده، در سال ۲۰۰۵ آغاز به کار کرده و تاکنون چار استاد را در مقاطع زمانی نامنظم، بر پایه ی اسلوب نا‌آشکار، مستحق اعطای جایزه و عنوان عصب زرین (Golden Neuron Award) دانسته است که آخرینشان پروفیوز سمیعی است". [۷]

اما چیزی نگزشت که وزرای علوم و بهداشت دولت آخوند روحانی، روز سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ۹۵ به استقبال پروفیوز سمیعی رفتند و در مراسم ستایش و سپاسگزاری از تلاش‌ های مستمر و بنیادین وی در دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت کردند. این مراسم با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌ جمهور رژیم، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت و دکتر محمد فرهادی وزیر علوم،  در سالن مرکز همایش‌ های رازی دانشگاه برگزار شد و دکتر حاجی میراسماعیل رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، هموندان هیئت رییسه، دانشجویان و اساتید دانشگاه، مدیران و فرنشینان مراکز تابعه، مدیران گروه‌ های بالینی و پایه، رزیدنت‌ های اعصاب، نورولوژی، گوش و حلق و بینی، دانشجویان پزشکی و علوم پایه حضور داشتند". [۸]


آیت الله مردار هاشمی رفسنجانی نیز، همان هنگام با پروفیوز سمیعی و هیئت همراهش در مجمع تشخیص مصلحت رژیم دیدار کرد. [۹] و آخوند سید حسن خمینی به او لوح تقدیر و تندیس طلا داد. [۱۰] در برج میلاد با حضور شهردار تهران و دکتر دلیری معاون توسعه ی مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تندیس سمیعی رونمایی شد. [۱۱] وی همچنین با روحانی دیدار و گفتگو کرده است [۱۲] و از او تقدیرنامه و ... دریافت کرده است.

ایرج مصداقی ۶ ژانویه ۲۰۱۸

منابع:
[۱] http://www.iribnews.ir/fa/news/۱۶۰۶۶۶۴
[۲] http://www.jahannews.com/news/۵۴۵۳۱۷
[۳] http://www.ghatreh.com/news/nn۲۰۱۷۴۹۹۸
[۴] http://danakhabar.com/fa/news/۱۱۸۴۸۷۰
[۵] http://shafaonline.ir/fa/news/۳۷۶۷۴
[۶] http://danakhabar.com/fa/news/۱۱۸۴۹۴۸
[۷] http://www.tabnak.ir/fa/news/۴۴۲۲۹۵
[۸] https://www.mehrnews.com/news/۳۵۹۵۶۳۳
[۹] http://fararu.com/fa/news/۲۶۹۳۹۶
[۱۰] http://namehnews.ir/fa/news/۹۴۲۵۵
[۱۱] http://fararu.com/fa/news/۲۶۹۵۲۹
[۱۲] http://fanavarimag.ir/۱۳۹۳/۰۱/۰۴

همین جستار در کیهان سوئد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر