۱۳۹۶ دی ۱۲, سه‌شنبه

ستایش دانلد ترامپ از معترضان ایرانی به خاطر رویارویی با رژیمی "بی‌ رحم و فاسد"

دانلد ترامپ رییس‌ جمهور آمریکا، روز سه‌ شنبه ۱۲ دی در ادامه ی پشتیبانی های خود از اعتراضات در ایران، از معترضان ایرانی به خاطر رویارویی با رژیم "بی‌ رحم و فاسد" جمهوری اسلامی ستایش کرد.
دانلد ترامپ در یک پیام توییتری تازه نوشت:
"مردم ایران سر انجام علیه رژیم بی‌ رحم و فاسد جمهوری اسلامی دست به اقدام زده‌ اند. همه ی پولی که حسین اوباما از روی نادانی به آنها داد، صرف تروریسم و پر شدن 'جیب' آنها شد".

این پیام با اشاره به مردم ایران می‌ افزاید:
"مردم غذا کم دارند، تورم بالا است و حقوق بشر هم نیست. ایالات متحده وضعیت را زیر نظر دارد".

دانلد ترامپ از زمان رقابت‌ های انتخاباتی خود، بارها از ارسال یک مورد پول نقد به ایران از سوی دولت اوباما انتقاد کرده بود. دانلد ترامپ پیش از این در گفتگویی با شبکه ی فاکس نیوز، گفته بود که جمهوری اسلامی "بزرگ‌ ترین حامی تروریسم دولتی" است و "ما به آنها ۱.۷ ملیارد دلار پول نقد دادیم".

در جریان دستیابی به توافق اتمی، تهران اقدام به آزادی شماری از شهروندان ایرانی‌ - آمریکایی زندانی در ایران کرد و دولت حسین اوباما در آن زمان اقدام به ارسال پولی به ایران کرد که به گفته ی آن دولت، برای حل‌ و فصل قرارداد تسلیحاتی معلق‌ شده ی پس از انقلاب و سود ناشی از دیرکرد آن بود. به گفته ی حسین اوباما، پرداخت این پول ارتباطی با آزادی زندانیان دو تابعیتی نداشت و برای جلوگیری از افزایش سود ناشی از دیرکرد پرونده ی مربوط به قرارداد تسلیحاتی بوده است !!

تظاهرات و اعتراضات در دست کم ۵۰ شهر ایران برگزار شده است و معترضان شعارهایی علیه کلیت رژیم جمهوری اسلامی سر داده‌ اند. سرکوب این اعتراضات تا روز سه‌ شنبه ۲۴ کشته بر جای گزاشته است و بیش از ۶۰۰ تن از هم میهنان نیز بازداشت شده‌ اند. از زمان آغاز اعتراضات، دانلد ترامپ پیام‌ های متعددی در پشتیبانی از این اعتراض‌ ها ارسال کرده و گفته‌ است که زمان دگرگونی در ایران فرارسیده و مردم ایران "تشنه ی آزادی" هستند.

پشتیبانی دانلد ترامپ از اعتراض‌ های مردم خشمگین در ایران با پشتیبانی سایر مقام‌ های آمریکایی از جمله مایک پنس معاون رییس‌ جمهور، پل رایان رییس مجلس نمایندگان، وزارت امور خارجه و چندین سناتور آمریکایی از جمله تام کاتن، تد کروز، جان مک‌ کین، لیندسی گراهام و برنی سندرز و نیز هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه ی پیشین ایالات متحده، همراه شده‌ است.

اندرو پیک معاون دستیار وزیر خارجه ی آمریکا در امور ایران و عراق، نیز گفته‌ است واشنگتن به‌ دنبال ایجاد یک "ائتلاف جهانی" برای "پشتیبانی از مردم ایران" است و امکان دارد تحریم‌ های حقوق بشری علیه مقام‌ ها و نهادهای دخیل در سرکوب معترضان را اجرا کند. پیام‌ های توییتری رییس‌ جمهور آمریکا با واکنش حسنک روحانی روبرو شده و او بدون نام بردن از آقای دانلد ترامپ، گفته‌ است:

"این آقایی که امروز در آمریکا می‌ خواهد با مردم ما هم دردی کند، یادش رفته که چند ماه پیش ملت ایران را تروریست نامید؛ این آدمی که سر تا پایش علیه ملت ایران است، حق ندارد برای مردم ایران دل سوزی کند".

دیکتاتور رژیم آیت‌ الله علی خامنه‌ ای نیز روز سه‌ شنبه ۱۲ دی، "دشمنان ایران" را متهم کرد که در قضایای چند روز گزشته، با ابزارهای گوناگون در اختیارشان از جمله پول، سلاح، سیاست و دستگاه امنیتی هم‌ پیمان شدند تا برای رژیم اسلامی مشکل ایجاد کنند".

او بدون توضیح بیشتر در این مورد و نیز بدون ارائه ی سند و یا مدرکی در این زمینه، تنها گفت:

"در خصوص این قضایا حرف‌ هایی دارم و در وقت آن با مردم عزیزمان سخن خواهم گفت".

پیش از این نیز، حسنک روحانی و سایر سرکردگان دولتی، امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی، چند کشور خارجی را مسئول تجمع‌ ها و تظاهرات روزهای گزشته در ایران دانسته‌ اند. سرکردگان ولایت فقیه معمولن اعتراضات در ایران را بر گردن کشورهای دیگر می‌ اندازند، اما تاکنون برای این اتهامات سند و مدرکی ارائه نکرده‌ اند.

همین جستار در کیهان سوئد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر